Væsentlige Predictive Index-tests (PI) og samtaleøvelse til ansættelsesprocessen i Dansk Supermarked

Der er fantastiske muligheder ved at arbejde hos Danmarks største detailhandler. Dansk Supermarked søger nye medarbejdere. Forestil dig, hvilke døre det kan åbne for fremtiden. Desværre kan ansættelsesprocessen være lang og trættende. Det kan tage flere uger, før du når gennem hele processen, og undervejs skal du igennem en række prøver og samtaler. JobTestPrep har et forbløffende bibliotek af prøver, øvelsesark, retningslinjer for og gode råd til samtaler, der sikrer, at du får den bedste mulighed for at blive accepteret til det job, du gerne vil have. Begynd at forberede dig på den ansættelsesproces!

Køb nu, fra £39

Forberedelse på ansættelsesprocessen hos Dansk Supermarked

Rekrutteringsprocessen involverer flere samtaler med forskellige afdelingsledere samt mange prøver. At dømme ud fra de krav, de angiver i deres jobannoncer, søger de primært efter personer med følgende evner:

 

  • Gode analytiske og problemløsningsevner
  • Effektive organisatoriske, planlægnings- og prioritetsevner
  • Gode kommunikations- og interpersonelle evner

De forskellige tests

Ansættelsesproceduren i Dansk Supermarked involverer, at man består nogle Predictive Index -tests (PI). Disseinvolverer to kategorier. Predictive Index Behavioral Assessment™ og The PI Cognitive Assessment™. PI Behavioral Assessment™ er en seks minutters multiple-choice-vurdering, der ekstrapolere adfærden i fire kernedele, som forudsiger adfærd på arbejdspladsen og motivationsbehov. PI Cognitive Assessment™ eren 12-minutters vurdering på tid, der måler en persons evne til at indlære, tilpasse sig og lære de nye koncepter på arbejdspladsen.

Ud over disse skal du muligvis gennemgå en test om talforståelse samt en engelsk test. Disse tester dine grundlæggende eller udvidede matematiske evner samt din forståelse for det engelske sprog.

Samtaleprocessen hos Dansk Supermarked

Dansk Supermarked har flere forskellige samtalesessioner, som du skal deltage i. Antallet af samtaler og de specifikke typer samtaler afhænger af den stilling, du søger. Nogle kan være ansigt-til-ansigt, mens andre foregår online. De forskellige typer samtaler, du kan støde på, er vist her.

Derfor bør du vælge vores forberedelsespakke

Ansættelsesprocessen hos Dansk Supermarked kan være lang og besværlig. Predictive Index-tests er ikke nemme at bestå. Og samtalerne kan også være svære. Ville det ikke være bedre, hvis du har mulighed for at øve dig i forvejen? Hvorfor ikke arbejde på, hvordan du leverer oplysninger, og gennemgå flere af testene på forhånd, så du ved, hvad der venter dig? Hvorfor ikke lade os hjælpe dig? JobTestPrep tilbyder mange forskellige forberedelsespakker. Vi har masser af tests, samtaletips, øvelsesark og meget mere! Vi har også en forberedelsespakke til Dansk Supermarked med alle de oplysninger, vi mener, du har behov for, så du kan få jobbet. Tilmeld dig hos os i dag, og få den stilling, du ønsker dig!

Hvad er inkluderet

  • 2018 udgave, indeholder de senest opdaterede øvelsesmaterialer
  • Fem tests i PLI-stil: 50 spørgsmål, 12 minutter hver
  • Videovejledninger og studieguides
  • Hundredvis af yderligere abstrakte, numeriske og verbale spørgsmål
  • Tidsbegrænsede tests med scoreoversigter, svar og løsningsråd
  • Øjeblikkelig 24/7 online adgang
  • Indeholder de senest opdaterede øvelsesmaterialer på engelsk

Couldn't Find What You Were Looking For? We Are Here to Help!

 

Please answer some brief questions so we can direct you to the best preparation we have to offer.

PI LI, PLI og andre varemærker tilhører deres respektive varemærkeindehavere. Ingen af varemærkerne har forbindelser til JobTestPrep eller denne hjemmeside. JobTestProp tilbyder forberedelse til psykometriske tests. Alle forberedelsesmaterialerne udbydes på engelsk.