You are logged in as customer LOG OUT
HVORDAN VÆLGER JEG DEN RIGTIGE FORBEREDELSE TIL EN TEST?
 • Tjek din eksamensinvitation fra din potentielle arbejdsgiver for navnet på testudbyderen (fx SHL, Kenexa, Cubiks) og for en liste over emner, der vil blive testet, f.eks. numerisk ræsonnement, logisk ræsonnement eller læsefærdigheder.
 • Brug søgefeltet øverst på JobTestPrep-webstedet for at se, om vi har en informationsside specifikt om din arbejdsgiver eller testudbyder, der kan henvise dig til den korrekte PrepPack. Kontroller, at emnerne på din eksamensinvitation matcher de angivne emner i PrepPack-beskrivelsen.
 • Hvis du ikke kender navnet på testudbyderen eller de emner, du vil blive testet i, kan du klikke her for at få en personlig PrepPack-anbefaling fra en af vores ekspertkonsulenter.

HVORFOR BØR JEG FORBEREDE MIG?
 • For at forbedre din præstation - det at øve dig under tidspres, repetere udregninger og lære løsningsstrategier hjælper dig alt sammen med at klare dig bedre under den rigtige test. At gøre dig bekendt med indholdet vil reducere din angst, øge din selvtillid og sikre, at du er rolig, sikker og i bedste form på testdagen.
 • Arbejdsgivere forventer, at du forbereder dig - de fleste arbejdsgivere i dag forventer, at du forstår, at "øvelse gør mester", og at du vil ankomme til dine test, velforberedt og parat til at gøre dit bedste. En kunde modtog følgende fra deres potentielle arbejdsgiver: "Bedømmelserne anvendes i udvælgelsesprocessen, så forbered dig godt".
 • Slå konkurrenterne – Husk at de scoringer du modtager på din testpræstation sammenlignes med andre kandidater, der ansøger, hvilket skaber en konkurrence. Forberedelse kan give dig en fordel i forhold til konkurrenterne, så du kommer et skridt tættere på jobtilbudet.
HVORFOR BRUGER VIRKSOMHEDER PSYKOMETRISKE TESTS?
 • Virksomheder bruger psykometriske tests til at forbedre og reducere deres HR- og rekrutteringsomkostninger.
 • En anden grund er at forbedre kandidatens kvalitet på lang sigt og dermed undgå medarbejderudskiftning.
 • Brug af psykometriske testprocedurer kan hjælpe virksomheder med at finde de færdigheder, de søger efter i mennesker, der har den rette pasform til jobbet og dermed spare betydelige mængder af penge og øge rentabiliteten på lang sigt.
HVAD ER EN PREPPACK OG HVORDAN BLIVER DEN UDVIKLET?
 • Unik og omfattende - PrepPacks™ er resultatet af omfattende forskning udført af vores eksperter inden for psykologi og rekruttering og indeholder originalt materiale baseret på faktiske eksamener, brugerfeedback og eksamensmeddelelser for at give dig den mest omfattende og opdaterede forberedelsesoplevelse.
 • Skræddersyet til dine behov - Hver enkelt PrepPack™ er rettet mod specifikke tests og emner, så du kun behøver at fokusere på det relevante materiale for din eksamen.
 • Simulerer din eksamen – Vi søger at simulere den egentlige eksamen så tæt som muligt uden at krænke ophavsretlige love. Du kan købe en PrepPack™ med tillid, idet du ved, at vores test opdateres dagligt i henhold til kundefeedback og markedsundersøgelser, så du får det mest up-to-date tilgængelige materiale, der er til rådighed.
JEG FANDT IKKE DEN RIGTIGE TEST. HVAD GØR JEG?

Hvis du ikke har fundet en PrepPack for din kommende prøve, skal du klikke her for at modtage en PrepPack-anbefaling fra en af vores ekspertrepræsentanter. For at hjælpe os med at lave den bedste anbefaling til dig, beder vi dig sende den eksamensinvitation, som du modtog fra din potentielle arbejdsgiver, til vores support team samt eventuelle prøvespørgsmål, studieguider eller yderligere materiale vedrørende din kommende vurdering

;
Brug for hjælp spørgsmålstegn
minimere tæt
Brug for hjælp spørgsmålstegn
Udfyld venligst nedenstående formular og vi kontakter dig snart.
Din besked blev sendt. Vi kontakter dig straks.
Der opstod et problem med at sende din besked. Prøv igen om et par minutter.