Bedre psykometrisk testforberedelse

Har du en jobinterviewtest at se frem imod? JobTestPrep har den største samling af online øvelsestests og guides. Vores fremragende PrepPacks™ følger diverse jobniveauer, arbejdsgivertests, testtyper og førende testudbyderes retningslinjer. Få adgang med det samme og slå dine medansøgere.

Få adgang til alle test
Arbejdsgivertests

Vær velforberedt til diverse arbejdsgivertests med vores pakker, der er skræddersyede til det firma, du ansøger hos.

Professionstests

Nedenfor er link til diverse professioner, indenfor hvilke vi tilbyder øvemateriale, der kan forberede dig til din test.

Færdighedstests

JobTestPrep har materiale til et væld af færdighedstests. Nedenfor finder du de forskellige typer af færdighedstests, som vi tilbyder.

Personligheds- og Situationsfornemmelsestests

Mange arbejdsgivere beder kandidater om at tage forskellige personlighedstests som en del af udvælgelsesprocessen. Vores online PrepPack™ piller hemmeligheden ud af personlighedstestene og hjælper dig med at forstå, hvad det er, arbejdsgiverne søger efter.

Microsoft Office Tests

Microsoft Office vurderingstests er hverdagskost i mange screeningprocesser. JobTestPrep har udviklet en Microsoft Office øvelsespakke baseret på de samme emner, som du vil blive testet i til jobsamtaler. Begynd at øve dig allerede i dag for at øge dine chancer for at komme øverst på kandidatlisten!

Vurderingscenter

Kom forrest i køen ved at være velforberedt med JobTestPrep. Vurderingsøvelserne bliver brugt til at fastslå, hvem der er den bedste kandidat til jobbet, så ved at forberede dig er du et skridt foran de andre kandidater. Start dine forberedelser med case studies, interviews, gruppeøvelser, rollespil og opgaver.

 

Hvorfor skal jeg forberede mig til psykometriske tests?

Ansættelsesprocedurer er næsten blevet en videnskab. Den teknologiske revolution har gjort mange firmaer mere fokuserede på opgaveløsning. Ved at bruge psykometriske tests har de et værktøj, der hjælper med udvælgelsesprocessen. Firmaerne har efterhånden lært at en psykometrisk test hjælper HR processen og giver besparelser på længere sigt. Det er vigtigt at være velforberedt, hvis du vil være sikker på, at dine gode sider bliver fremhævet, og at være velforberedt reducerer samtidig din stress og nervøsitet inden jobinterviewet. Alt i alt – du vil ikke gå glip af chancen for at lande drømmejobbet, fordi du ikke var velforberedt.

Få adgang til alle vores øvelsespakker

DSkal du igennem mere end én psykometrisk test? Med fuld adgang kan du tage flere tests fra flere forskellige firmaer. Så er du velforberedt og klar til alle udfordringer. Jo højere du scorer i din test, jo mere attraktiv er du som kandidat!

Inkluderet:

  • 500 øvelsespakker
  • Mere end 16.000 spørgsmål. Få læringsværkstøjer med tips og resultater.
  • Du får adgang til markedets mest up-to-date øvelsesmateriale på engelsk. Adgang til database med tusindvis af interviewspørgsmål.
  • Fuld online adgang med det samme: Begynd øvelsene allerede i dag.
  • Emner: psykometriske tests, egnethedstests, cognitive tests, personlighedstests, situationsfornemmelsestests og meget mere.

Couldn't Find What You Were Looking For? We Are Here to Help!

 

Please answer some brief questions so we can direct you to the best preparation we have to offer.

JobTestPrep er ikke en del af Microsoft og er ikke relaterede til dem på nogen måde. Arbejdsgivertests, rekrutteringsbureautests og andre varemærker ejes af de enkelte varemærker. Ingen varemærker er tilknyttet JobTestPrep eller denne hjemmeside. JobTestPrep leverer forberedelsesmateriale til psykometriske tests. Alt materiale foreligger på engelsk.