PI LI (PLI) test - Træn øvespørgsmål, svar, tips og gratis eksempler

Forventer du at skulle tage Predictive Index (PI) Learning Indicator som en del af din jobansøgning? JobTestPrep har en komplet træningspakke til dig, som lader dig tage testen med fuldkommen selvtillid. Får den senest opdaterede forberedelse til din PI LI test med vores 2018 udgave.

Køb nu, fra £39

Hvad er PI LI testen?

PLI-testen (Assessio) har for nyligt skiftet navn til PI LI testen. PI LI består af 50 spørgsmål, der skal besvares på 12 minutter. Der er ti sider i testen, der hver indeholder fem spørgsmål. Disse spørgsmål danner en blanding af fire forskellige emner: numeriske færdigheder, verbale/logiske færdigheder, rumlige færdigheder og abstrakte færdigheder. Meningen med testen er, at måle din læringsevne, evner indenfor problemløsning, evne til at handle på specifikke oplysninger og evne til at tilpasse dig forskellige situationer.

Hvem bruger PI LI testen?

Nedenfor er der en oversigt, over de mest populære virksomheder, organisationer og jobstillinger, der kræver at kandidaterne består PI LI.

 

Maersk Saxo Bank IKEA Nestle
Shell easyJet Ørsted (Dong Energy) Dansk Supermarked
Primera Travel Group Scandinavia AB UASC Acciona Samsung
Primera Air Emirates Airlines DayNine Consulting Asta Consulting
Energinet GP Strategies Spencer Stuart Flying Tiger Copenhagen

Det er vigtigt at bemærke, at selvom disse virksomheder bruger PI LI, kan de også kræve at kandidater gennemgår andre vurderinger, går til jobsamtale eller deltager i gruppeøvelser.

Til praktisering af PI-testen, Predictive Index Behavioral Assessment og et gratis eksempel.

Forberedelse til Maersk PLI vurderingstests og egnethedsprøve

Maersk-gruppen (Møller-Maersk) er en samling forskellige virksomheder i fragt og energimarkederne, med over 110.000 ansatte i mere end 130 lande. JobTestPrep tilbyder de senest opdaterede (2018 udgave) og omfattende forberedelsespakker til Maersk PLI egnethedsprøve og personlighedstests, der er nødvendige i rekrutteringsprocessen.

Hvad er inkluderet

  • 2018 udgave, indeholder de senest opdaterede øvelsesmaterialer
  • Fem tests i PLI-stil: 50 spørgsmål, 12 minutter hver
  • Videovejledninger og studieguides
  • Hundredvis af yderligere abstrakte, numeriske og verbale spørgsmål
  • Tidsbegrænsede tests med scoreoversigter, svar og løsningsråd
  • Øjeblikkelig 24/7 online adgang
  • Indeholder de senest opdaterede øvelsesmaterialer på engelsk

PLI Test Gratis & Eksempel 1

PLI Test Gratis & Eksempel - Free PI LI Sample Questions
Korrekt svar: (4)

Forklaring af svar

For at kunne udregne antallet af gule blomster skal du lave en ligning mellem forholdet og det virkelige antal blomster, hvor du lader antallet af gule blomster være X:

3/2=X/8

24=2X

X=12

De to øverste figurer deler et fælles træk. En af de fire nederste figurer har IKKE dette træk. Hvilke af de fire muligheder har IKKE det fælles træk?

Indeni hver figur i denne gruppe er der tre cirkler, to romber og et kvadrat. Formerne er arrangeret tilfældigt. Denne regel gælder for alle figurerne, undtagen svar (4), som kun har to cirkler.

PLI Test Gratis & Eksempel 2

De to øverste figurer deler et fælles træk. En af de fire nederste figurer har IKKE dette træk. Hvilke af de fire muligheder har IKKE det fælles træk?

PLI Test Gratis & Eksempel
Korrekt svar: (4)

Forklaring af svar

Indeni hver figur i denne gruppe er der tre cirkler, to romber og et kvadrat. Formerne er arrangeret tilfældigt. Denne regel gælder for alle figurerne, undtagen svar (4), som kun har to cirkler.

PLI Test Gratis & Eksempel 3

PLI Test Gratis & Eksempel
Korrekt svar: (1)

Forklaring af svar

Free PI LI Sample Questions Answer

Hvert udtryk tredobler det foregående.

PLI Test Gratis & Eksempel 4

Hvad er det næste tal i serien?

PLI Test Gratis & Eksempel
Korrekt svar: (5)

Forklaring på svar

Forholdet mellem figur X og figur Y er som følger: hver linje der kun optræder i én form i figur X, viser sig også i figur Y. Linjer der optræder i begge former i figur X, viser sig ikke i figur Y.

Det korrekte svar skal have det samme forhold med figur Z.

Svar 1 kan elimineres, da det inkluderer de vertikale linjer der skærer rektanglet i fjerdedele, som deles af begge former i figur Z.

Svar 2 kan elimineres, da den horisontale linje, der skærer rektanglet i halve, deles af begge former i figur Z.

Svar 3 kan elimineres, da det inkluderer alle linjer i de to former i figur Z.

Svar 4 kan elimineres, da den vertikale linje der skærer rektanglet i halve, deles af begge former i figur Z.

Du står tilbage med svar 5, som er det korrekte svar, da hver linje indenfor rektanglet, som kun tilhører én af formerne, viser sig i figur Z, mens linjerne der deles af de to former i figur Z, ikke viser sig.

Hvorfor bør jeg forberede mig på PI LI testen?

Denne test er designet til, at afgøre om du har potentiale til, at være en del af virksomheden du ansøger om job os. Der er to primære udfordringer ved denne test: For det første er spørgsmålene forvirrende for det utrænede øje, hvilket kan resultere i at du laver fejl. For det andet inkluderer testen adskillige spørgsmål, som skal løses på meget kort tid, hvilket gør det ekstremt tidspresset. JobTestPrep har skabt en omfattende træningspakke, som hjælper dig med at forberede dig på alle dele af PI LI testen. Vores pakke inkluderer træningstests i fuld længde, på tid. Disse lader dig få en fornemmelse for den egentlige test, og hjælper med at reducere angst.

Couldn't Find What You Were Looking For? We Are Here to Help!

 

Please answer some brief questions so we can direct you to the best preparation we have to offer.

PI LI, PLI og andre varemærker tilhører deres respektive varemærkeindehavere. Ingen af varemærkerne har forbindelser til JobTestPrep eller denne hjemmeside. JobTestProp tilbyder forberedelse til psykometriske tests. Alle forberedelsesmaterialerne udbydes på engelsk.