You are logged in as customer LOG OUT

Sebastians Succeshistorie


Efter han nyligt havde fået sin eksamen fra universitetet, søgte Sebastian at bruge sin universitetsgrad bedst muligt ved at ansøge om et kandidatprogram hos Deloitte. Hans google søgninger efter øvelsesmaterialer gav meget lidt eller ingen hjælp, indtil han fandt JobTestPrep...

"En af de vigtigste forudsætninger for at få mit job hos Deloitte var at bestå tre prøver," forklarede Sebastian. "Det var svært at få øvelsesmateriale til disse tests, da de blev produceret af SHL, som tilbyder meget lidt online forberedelse. Det meste af forberedelsen var tilgængelig i en indbundet bog, hvilket ikke er til megen hjælp, fordi når du tager den egentlige test på en computer, er det et fuldstændigt anderledes miljø, og du må gribe det anderledes an."

"Hvad JobTestPrep gjorde," fortsatte han ", var at tillade mig at bruge megen tid på at øve og sørge for, at jeg var fokuseret, så jeg forstod, hvordan testprocessen ville være, og hvad jeg kunne forvente."

Sebastian fremhævede specifikt JobTestPreps kvalitets øvelsesprøver som grundlaget for hans succes.

“For mig var det bedste ved JobTestPreps materialer muligheden for at gennemgå hver test, jeg tog", forklarede han, "for at forstå, hvilke procentsatser jeg befandt mig på og det faktum, at træningspakken var ubegrænset. De tilbød den største variation af testspørgsmål, og det, at jeg kunne tage deres øvelsestest igen og igen, hjalp mig virkelig med at forberede mig.”

Og Sebastian er ikke den eneste, der har haft stor succes med at bruge vores forberedelsesservice.
“Jeg anbefalede dette produkt til alle mine venner, da de ansøgte om kandidatstillinger, og alle er gået videre og har sikret sig strålende jobs.”

JobTestPrep var i stand til at åbne døre og se, at Sebastian blev lagt mærke til under ansøgningsprocessen, og hans scoringer adskiller ham fra hans jævnaldrende.

“Hvis jeg ikke havde fået dette job hos Deloitte, ville jeg ikke have begyndt at arbejde hos en af verdens bedste professionelle servicevirksomheder, og jeg ville ikke have fået denne erfaring på mit CV til at tage med mig til fremtidige arbejdsgivere", bemærkede Sebastian. "JobTestPreps øvelser er virkelig det, der hjalp mig med at opnå denne mulighed.”

Brug for hjælp spørgsmålstegn
minimere tæt
Brug for hjælp spørgsmålstegn
Udfyld venligst nedenstående formular og vi kontakter dig snart.
Din besked blev sendt. Vi kontakter dig straks.
Der opstod et problem med at sende din besked. Prøv igen om et par minutter.