You are logged in as customer LOG OUT

Karens succeshistorie

Karen arbejdede som veterinærsygeplejerske, da hun besluttede at vende tilbage til universitetet og fremme sin karriere ved at blive paramediciner.

For at blive paramediciner, vidste Karen, at hun skulle bestå en række matematiske test. Desværre havde matematik aldrig været hendes stærke side.

“Mine matematiske færdigheder har altid været mangelfulde," sagde hun. "Jeg klarede mig altid dårligt i matematik på gymnasiet, og administrationen anbefalede mig endda at droppe studiet.”
Heldigvis opdagede hun JobTestPreps numeriske ræsonnementtests og var i stand til at indgå i sine interviews med en følelse af selvtillid.

“De spørgsmål, JobTestPrep gav mig, var i nøjagtig samme stil som dem, jeg så under interviewet og under testprocessen," forklarede Karen. "Svarforklaringerne var yderst hjælpsomme. De fik mig til at gennemgå løsningerne og arbejde mig igennem problemerne i mit eget tempo.”
Og ganske rigtigt så hun resultater i løbet af et par uger efter, hun havde taget sin numeriske ræsonnementstest.

“JobTestPrep hjalp mig med at få min stilling i løbet af få uger, efter jeg havde ansøgt. Jeg havde to interviews og blev tilbudt begge jobs.”

Karen siger, at hun ikke blot er lykkeligt ansat som en paramediciner, men at hun føler sig meget mere tilfreds med sine matematiske evner.

“Matematik er en stor del af mit arbejde, og nu, efter alt det jeg gjorde før eksamen, føler jeg meget mere sikker på mine matematiske evner.”

"Som en, der droppede matematik i gymnasiet, er jeg virkelig lykkelig over det," tilføjede hun.
Karen anbefaler stærkt JobTestPrep, idet hun understreger, at hun ville have "haft masser af problemer" med at afslutte sine numeriske tests uden de øvelsesmaterialer af høj kvalitet, som JobTestPrep forsynede hende med.

Brug for hjælp spørgsmålstegn
minimere tæt
Brug for hjælp spørgsmålstegn
Udfyld venligst nedenstående formular og vi kontakter dig snart.
Din besked blev sendt. Vi kontakter dig straks.
Der opstod et problem med at sende din besked. Prøv igen om et par minutter.