You are logged in as customer LOG OUT

Aarons Succeshistorie

Aaron vidste, at han var styrede mod en karriere i finansverden, så for at sikre sin succes tog han selv affære.

“Jeg ansøgte om et "school leaver program" tilbage i juni 2011," fortæller Aaron. "Det var for et af de 4 største servicenetværk i verden (Deloitte, Ernst & Young (EY), KPMG and PricewaterhouseCoopers (PwC) - nemlig revisionsfirmaet KPMG.”

Store revisionsfirmaer ansætter ikke bare hvem som helst, og Aaron havde brug for at bevise, at han havde de nødvendige færdigheder til at arbejde for KPMG i en ung alder.
Med en hurtig søgning på nettet fandt han JobTestPrep samt vores øvelsesprøver for KPMG regne- og læsefærdighedseksamener.

"Jeg købte en pakke fra JobTestPrep, der indeholdt en række øvelsestests," fortalte han. "Pakken tilbød også svarløsninger og havde en række andre ressourcer, som jeg fandt nyttige for testen.”
Da testdagen ankom, mødte Aaron op med tillid til sine evner. “De øvelsestests, jeg havde lavet, var sat på det rigtige niveau for testen," forklarede han, "så jeg blev ikke overrasket, da jeg kom til den rigtige test.”

Han roste specifikt bredden af vores øvelsesmaterialer, og bemærkede, at det gav ham en meget nødvendig hjælp.

"JobTestPreps spørgsmålbank var så enorm," forklarede Aaron. "Den tilbød mig en masse øvelse, som hjalp mig særdeles meget."

Det var ingen overraskelse, da Aaron blev accepteret til jobbet. Og han krediterer JobTestPrep med ikke kun at hjælpe ham med at bestå testen, men også at “tillade ham at fremme sin karriere.”
Selv nu, fem år efter at have forberedt sig hos JobTestPrep, anbefaler Aaron stadig vores services til sine kære. “Jeg anbefalede min kæreste at bruge JobTestPrep, da hun søger kandidatjobs i øjeblikket.”

Brug for hjælp spørgsmålstegn
minimere tæt
Brug for hjælp spørgsmålstegn
Udfyld venligst nedenstående formular og vi kontakter dig snart.
Din besked blev sendt. Vi kontakter dig straks.
Der opstod et problem med at sende din besked. Prøv igen om et par minutter.