You are logged in as customer LOG OUT

Danielles Succeshistorie

Danielle var netop flyttet til Storbritannien fra USA i begyndelsen af 2015 og søgte hårdt efter et nyt job. Hun fandt en jobannonce for en stilling som tjenestemand, der krævede en online test. Men hun havde problemer med at finde oplysninger om, hvad testen indeholdt.

“Jobannoncen fortalte mig ikke, hvad jeg virkelig havde brug for at vide," fortæller Danielle. "Det er aldrig så enkelt.”

Så hun besluttede at lave lidt research online. “Jeg undersøgte nogle måder at forberede mig og bestå på, og jeg faldt over JobTestPrep.”

Ifølge Danielle var det altafgørende, at hun fandt JobTestPreps ressourcer. Hun var i stand til at tage situationsmæssige bedømmelsestest, der “gav mig reelle situationer baseret på erhvervserfaring.” Desuden bemærker hun, at “forberedelsen jeg fandt hos JobTestPrep var præcis ligesom det, der var i testen.”

Danielle krediterer især JobTestPreps informative indhold og tilpassede prøvetests for sin succes.

”Bare det at kunne forstå, hvad testen krævede, og hvad jeg skulle gøre for at bestå denne test var afgørende,” forklarede hun. ”JobTestPreps prøvetests gjorde mig i stand til at score dette job.”

Danielle har siden arbejdet i hendes nuværende job i Storbritannien og elsker det. Og hun mener, at du også kan finde lignende succes med JobTestPreps produkter.

“Jeg vil absolut anbefale JobTestPrep,” understregede Danielle. “Jeg vil fortælle enhver, der tager en lignende eksamen, om at henvende sig til dem.”

 

 

Brug for hjælp spørgsmålstegn
minimere tæt
Brug for hjælp spørgsmålstegn
Udfyld venligst nedenstående formular og vi kontakter dig snart.
Din besked blev sendt. Vi kontakter dig straks.
Der opstod et problem med at sende din besked. Prøv igen om et par minutter.