You are logged in as customer LOG OUT

Prakashs succeshistorie

Prakash havde opbygget en vellykket karriere inden for IT-området, men da en mulighed åbnede sig for en statslig rolle som IT-chef, besluttede Prakash at tage springet fra den private til den statslige sektor. Statlige jobs kommer typisk med bedre lønninger og fordele, og Prakash håbede et sådant skridt ville fremme hans karriere.

Som med mange jobs indenfor den offentlige sektor skulle Prakash tage og bestå en række psykometriske tests. Forståeligt nok var han bekymret over vanskeligheden ved denne del af ansøgnings-processen. Heldigvis førte en hurtig online søgning efter "forberedelse til psykometrisk test" ham til JobTestPrep.

Han købte en PrepPack™ og var yderst tilfreds med sine resultater.

“Jeg må sige pakken var meget nyttig,” understregede han. “Jeg tilbragte mindst 14-15 timer på internettet med at øve testene. Kvaliteten af JobTestPreps materialer og begrundelsen for alle svarerne hjalp mig virkelig afgørende med at forstå emnet og bringe mig up-to-speed i en fart med indholdet af testen.”

Og på testdagen blev Prakash glædeligt overrasket over at opdage, at JobTestPreps materialer var en direkte match med hans faktiske psykometriske eksamener. ”Øvelsesspørgsmålene var den perfekte forberedelse til adgangsprøven for et statligt job,” bemærkede han.

Desuden understregede Prakash, at hans scoringer på prøvetestene var så nøjagtige, at de perfekt matchede den score, han fik på den egentlige test.

“Prøvetestene hjalp mig virkeligt med at forberede mig og begrundelserne og resultaterne var en nøjagtig afspejling af de resultater, jeg endte op med at få på den afsluttende test.”

Mens Prakash har bevaret det samme erhverv, men blot skiftet fra den private til den offentlige sektor, så understreger han, at JobTestPrep hjalp ham med at bevæge sig fremad og opad i sin karriere.
“Jeg var ret godt tilfreds med JobTestPrep,” bemærkede han. “Jeg fik en stor fordel, og jeg ønsker, at andre mennesker skal opleve den samme fordel.”

Brug for hjælp spørgsmålstegn
minimere tæt
Brug for hjælp spørgsmålstegn
Udfyld venligst nedenstående formular og vi kontakter dig snart.
Din besked blev sendt. Vi kontakter dig straks.
Der opstod et problem med at sende din besked. Prøv igen om et par minutter.