Bliv en JobTestPrep Affilieret

Har du problemer? Du er velkommen til at kontakte os!

Din besked blev sendt. Vi kontakter dig snarest.
Din besked kunne ikke sendes. Prøv venligst igen om et par minutter.

JobTestPrep

JobTestPrep har hjulpet i hundredtusindvis af kandidater til at forbedre deres testresultater med vores tilpassede PrepPacks™ eller testforberedelsespakker. I de sidste 25 år har vi været blandt de førende udbydere af øveressourcer til ansættelses- og psykometriske tests i USA.


Hvorfor blive en JobTestPrep-partner?

Du kan tjene op til 50% i provision hos os.

Vi tilbyder en bred vifte af produkter og dervicer, der gør os til den mest populære forberedelsesservice for jobtests i branchen. Vores dedikerede affilierede team vil samarbejde med dig om at promovere vores ressourcer til dine kunder og maksimere din provision.

Vi bruger avanceret affiliate tracking software til at give dine brugere et 45-dages vindue til at foretage et køb.

Hvordan virker det?

  • Provisioner på ETHVERT køb foretaget som resultat af at følge et link fra dit websted, og ikke kun for det produkt, du linker til.
  • Incitamentsprogrammer for store daglige trafikvolumener.
  • Dedikeret kontoadministration for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit affilierede program.
  • Uafhængig opdatering af provision i realtid.
  • Månedlige betalinger og rapporter med resultatanalyse. Tips til optimering af succes.
  • Op til 50% i provision for ethvert køb, der kommer fra dine webaktiviteter.

FAQ

Hvordan virker det?

Når du går med som en affiliate, får du en unik tilknyttet konto, hvor vi kan spore de salg, du genererer. I slutningen af hver måned beregner vi dine provisioner og sender dig dine penge. Vi genererer også en salgs- og resultatrapport, der hjælper dig med at maksimere dine resultater.

Skal jeg betale for at deltage?

Nej. Pengene vil altid bevæge sig i en retning; fra os til dig.

Behøver jeg et website for at være med?

Ja. Vi tilbyder online forberedelses services, så det er vigtigt, at du har en hjemmeside, hvorfra du kan sende kunder til os. For at blive en affiliate skal du have et website, hvorfra vi kan spore dit salg og betale dig.

Hvem er min målgruppe?

Din hjemmesides målgruppe skal være jobsøgende (kandidatstuderende, erfarne professionelle, militær/politi eller enhver anden karriere, der potentielt indebærer psykometrisk testning). Hvis du føler, du har en relevant hjemmeside, kontakt os for at diskutere partnerskabsmuligheder.

Vil det skade mit websites SEO?

Vi undgår alt for salgsfremmende reklame, der kan skade dit website, og du vil have fuldstændig kontrol over alt, hvad du bringer på din hjemmeside. Mange tilknyttede virksomheder, vi arbejder med, har oplevet positive SEO-fordele gennem det salgsfremmende arbejde, vi laver.

Kan jeg promovere JobTestPro på mere end et website?

Ja. Jo flere, jo bedre! Jo flere links du sender, jo flere chancer har du for at gavne dine brugere med vores produkter, og tjene en ekstra provision.

Hvordan sporer I salg fra min hjemmeside?

Vi bruger en tredjeparts affiliate tracking software. Du kan oprette links, der er unikke for din tilknyttede konto, og de bliver automatisk sporet. Du kan til enhver tid få adgang til din konto for at holde styr på dine salg.

Hvordan holder jeg styr på mine provisioner?

Vi opretter en konto til dig på vores affiliate tracking software, og du kan til enhver tid få adgang til din konto for at holde styr på dine henvisninger og salg.

Hvordan bliver jeg betalt?

For mindre antal salg foretrækker vi at bruge PayPal. Hvis du laver et stort antal salg, er vi glade for at imødekomme andre præferencer.

Hvad hvis jeg bor uden for USA?

Så længe din hjemmeside er relevant for vores område, er vi glade for at være partner med dig. Mange af vores kunder er baseret uden for USA.


Tilmeld Dig Nu

Udfyld formularen herunder, og en person fra vores affilierede team vil kontakte dig snarest muligt.

;
Kan du ikke finde det, du ledte efter?
?