Forbered dig på numeriske og verbale tests i Cubiks Logiks-stil - JobTestPrep - JobTestPrep

Personlighedstest

Play Video preview billede
Video preview billede

Dette alt inklusive produkt garanterer, at jobansøgere vil bestå deres test og interview med lethed og gode resultater. Denne alt inklusive PrepPack™ indeholder simuleringer af Cubiks Logiks-testene - Numerisk og Verbal Ræsonnement - som vil forbedre din generelle intelligens og lære dig at løse abstrakte, matematiske og verbaliserede problemer hurtigt og med større nøjagtighed. Fordi Danske Banks arbejdsgivere også sikrer sig, at de ansætter behagelige mennesker, indeholder materialerne PAPI og andre Personlighedstests.

Ved at øve dig med dem, vil du forstå, hvilke kvaliteter Danske Bank søger i deres medarbejdere. Hvilket vil sætte dig i stand til at præsentere dine bedste faglige personlighedstræk mere selvsikkert under dit interview. Interview-sættet giver dig de mest overbevisende og smarte svar på mange mulige interviewspørgsmål. Gør dig klar til din ansættelsesvurdering hos Danske Bank ved at studere med vores simuleringer af Cubiks Logiks-testene, der vises nedenfor.

 

Hvad er Cubiks Logiks Tests?

 

Numerisk ræsonnement test

Denne test er en præcis måling af ansøgernes numeriske færdigheder. Spørgsmålene, der stilles i denne test forudsætter din forståelse af oplysningerne i diagrammer, grafer og tabeller. For at besvare dem må du udføre grundlæggende numeriske beregninger, der kan omfatte arbejde med proportioner, fraktioner, hele tal og procentdele. Der er tyve spørgsmål i Cubiks Logiks Numerical Reasoning Test. Du får 25 minutter til at besvare dem.

Hvis du føler, at du løber tør for tid til din eksamen, skal du først løse de problemer, du ved, hvordan du løser. Du vil også øge nøjagtigheden af dine beregninger betydeligt, hvis du øver dig med vores eksklusive testsimuleringer. Med hjælp fra den tilbudte PrepPack™ kan du også slå din egen tidsrekord.

Slå konkurrenterne. Land drømmejobbet.

 

Abstrakt ræsonnement test

Denne test måler, hvor godt du identificerer logiske forbindelser mellem forskellige diagrammer. Du skal analysere flere diagrammer i en serie og identificere et diagram, der skal vises næst. Cubiks Logic Abstract Reasoning Test foregår under tidspres; Du skal besvare 30 spørgsmål indenfor 15 minutter. Det kan være skræmmende at skulle identificere logiske forbindelser mellem diagrammer korrekt på så kort tid. Gennemgå et par prøvetests af vores simulering af Cubiks-testene og lær at identificere et logisk forhold mellem diagrammer inden for et minimum af tid.

Verbal ræsonnement test

Dette er en anden test, som du muligvis støder på under din ansættelsesprøve hos Danske Bank. Denne test evaluerer potentielle medarbejders verbale evner. I denne test får du en tekst, du skal læse, efterfulgt af spørgsmål om indholdet. Det er en multiple choice test under tidspres. Du skal gennemføre alle 36 spørgsmål, der stilles i testen inden for 25 minutter. Tidspresset er bestemt et problem. Hvis du øver dig med vores nøjagtige testsimuleringer, inden du ankommer til Danske Banks eksamenslokale, vil du lære at besvare spørgsmålene i Cubiks Logiks Verbal Reasoning Test hurtigt og præcist.

Hvad er interviewprocessen?

Danske Bank vælger sine medarbejdere i henhold til deres testresultater og det indtryk, de skaber ved interviewet, som foregår ansigt til ansigt. Begge faser er vigtige for virksomhedens rekruttering. Du vil blive bedt om at tage dine tests, når din ansøgning er blevet screenet. I nogle tilfælde kan du også komme til at gennemgå en gruppevurdering.

Gode resultater i testene sikrer, at du bliver inviteret til et interview eller jobsamtale i en af bankens filialer. Vær forberedt på at tale om din uddannelse, din tidligere erhvervserfaring og dine karrieremål. Dine rekruttere kan også stille dig adfærdsmæssige og situationsmæssige spørgsmål. Hvis du giver et godt indtryk i dette interview, har du endnu et interview med Danske Banks senior VP, hvorefter du muligvis modtager et jobtilbud.

Det er derfor nøglen til at få jobbet, at du klarer dig godt både i tests og i interviewet. Invester i disse eksklusive øvelsesmaterialer, forbered dig med dem før din ansættelsesvurdering og sørg for at sikre dit job i den Danske Bank.

Vores forberedelsesmaterialer indeholder alle de ressourcer, der er nødvendige for at forberede dig både til dine Cubiks Logik-test og interview, med omfattende øvelser i vurderingstests. Studer hos os og lad dine arbejdsgivere byde dig velkommen om bord i den Danske Bank.

Bestå den Danske Bank test

Det er altafgørende, at du forbereder dig til din kommende ansættelsesprocedure, da kun de bedste kandidater, der får den højeste score på deres ansættelsesvurderinger, fortsætter processen. Forbered dig før tiden med de førsteklasses ressourcer og klar dig bedre end dine konkurrenter.

At bestå testen burde ikke være en umulig mission

Vores forpakker er blevet vist for at forbedre chancerne for succes på testdagen med 139%!


Danske Bank, Cubiks Logiks og andre brands tilhører deres respektive varemærkeindehavere. Ingen af varemærkeindehaverne er tilknyttet JobTestPrep eller dette website.

None of the trademark holders are affiliated with JobTestPrep or this website.