PAPI 3-test – Forbered Dig på Cubiks personlighedstest

Cubiks' PAPI 3 (Personality and Preference Inventory) er en personlighedstest, der anvendes i rekrutteringsprocessen. Lær om testen og øv dig med JobTestPreps PAPI PrepPack, som indeholder en fuld test, mange øvelsestests i enkelte personlighedstræk samt tre omfattende studieguides, der hjælper dig med at klare prøven med succes.

Antal Tests: 51
Inkluderer: Tre studieguides, detaljeret profil, adgang 24 timer i døgnet

 

PAPI 3
  • PAPI-test i fuld længde
  • Single Trait øvelsestests
  • PAPI-teori studieguide
  • Studieguide i Motivation og Kulturtilpasning
  • Online adgang og øvelse 24 timer i døgnet
  • OBS! Træningsmateriale er på engelsk
I alt

Side indholdnMu59RVy0qs

Personality and Preference Inventory

PAPI 3 (Personality and Preference Inventory) er en af Cubiks egnethedstests og betragtes som branchens ledende personlighedsvurdering. Den hjælper med at vurdere en kandidat eller medarbejder ved at udforske hans eller hendes personlighed og foretrukne arbejdsstil. Herudover hjælper den arbejdsgivere med at identificere, udvælge og udvikle den type medarbejdere, som en virksomhed har brug for.

PAPI 3 er tilgængelig i en bred vifte af sprog og formater. To specifikke testtyper er tests i ledelsesroller og salgspositioner. PAPI kan anvendes til alle typer af interviews og samtaler.

Hvem bruger PAPI-test?

 

Virksomhed

Stilling

Alicat Scientific

Vicepræsident for ingeniørarbejde

Avire

Elektronik ingeniør

Bayer

Videnskabelig træner

biochem fluidics

Key Account Manager

CMG HOLDINGS SDN BHD

Softwareudvikler

Danske Bank

Seniorkonsulent

Ernst & Young - EY

Juniorkonsulent

Google

Produktchef

Meyn

Salgschef

Peak Scientific

Field Service ingeniør

PriceWaterhouseCoopers - PWC

HR

SIPRI

 

Personlig assistent for direktøren

UPL

HR

PAPI Personlighedstræk


PAPI 3 måler 22 arbejds personlighedsdimensioner, der er opdelt i syv nøgleområder i forbindelse med "the Big Five" eller “Femfaktormodellen”.
Disse nøgleområder, som derefter er opdelt i forskellige arbejdsdimensioner, kan opdeles i forskellige sektioner som beskrevet nedenfor:

Engagement

Indvirkning & Drive

Organisation & Struktur

Interaktion

Arbejds-momentum

Selv-beherskelse

Behov for at være støttende mod et højere niveau

Behov for at opnå resultater

Behov for at færdiggøre en opgave

Behov for tætte relationer til enkeltpersoner

Behov for at være direkte

Følelses-

mæssigt tilbagehold-ende

Arbejdsfokus

Behov for at påvirke

Behov for regler og retningslinjer

Social opretter af harmoni

Arbejdstempo

Optimisme

 -

Lederrolle

Detalje-orienteret

Behov for at tilhøre grupper

Har let ved at træffe beslutninger

Fattet

 -

Behov for at blive bemærket

Planlægger

 -

 -

 -

 -

-

Behov for at være organiseret

 -

 -

 -

Hvad vores Cubiks PAPI PrepPack indebærer

JobTestPreps Cubiks PAPI online test PrepPack består af en PAPI-stil test i fuld længde samt tre studieguider, der sikrer, at du er fuldt forberedt og forstår materialet.

Vores PAPI-teoriguider gennemgår PAPI-skalaerne, formatet, udseendet af PAPI-elementer og nøglefunktionerne i PAPI-Behov og Rolle-skalaer.

Studieguiden, The Professional Profile, beskriver i detaljer det job og den rolle, du egner dig bedst til, baseret på resultaterne fra din personlighedstest. For at finde ud af det, må du først tage PAPI testen, og derefter sammenligne dine PAPI-resultater med studieguidens (The Professional Profile) personlighedstræk. Derefter vil du kunne dechiffrere, hvordan din rapport (dine personlighedstræk) skal se ud for forskellige erhverv.

Studieguiden, Motivation and Culture Fit, er en bonus studieguide, der beskriver og skitserer din kompatibilitet og præferencer for en stilling og organisation, baseret på dine resultater fra personlighedstesten.

Med JobTestPreps PrepPack kan du sikre din succes med PAPI-testen.

 

Forbered dig på Cubiks PAPI Personlighedstest

Ved at lære om og gøre dig fortrolig med tankegangen og personlighedstesten, fjerner du overraskelseselementet. Du får også indsigt i de forskellige måder, hvorpå du kan fremhæve dine bedste funktioner og din kompatibilitet til en ønsket position.

Vores PAPI-style personlighedstest giver en grundig indsigt i selve testens indre funktion - teorien, mulige faldgruber og tips for at lykkes. Vi tilbyder professionel forberedelse for at hjælpe dig med at nå dit maksimale potentiale ved vurderingen.

PAPI-vurderingen PrepPack™ består af en komplet PAPI-stylet personlighedstest, og tre dybdegående studieguides om, hvordan du forbereder sig til PAPI-testen, og hvordan du tolker resultaterne af din PAPI-øvelsestest. Disse materialer giver dig en forståelse af, hvilke personlighedstræk arbejdsgivere leder efter og naturligvis, hvilke personlighedstræk ansøgere bør undgå. Begynd at forberede dig på succes i dag.

Slå konkurrenterne. Land drømmejobbet.


Testvirksomhederne og andre brands, der er nævnt på denne side, ejes af de respektive varemærkeindehavere. Ingen af varemærkeindehaverne er tilknyttet JobTestPrep eller dette websted. JobTestPrep tilbyder træningsmaterialer til egnethedsprøver. Alle forberedelsesmaterialer leveres på engelsk.