Hjælp dine studerende med at lande deres første job

Guide dine studerende til at klare sig fremragende i deres første jobsøgning ved at forberede dem for ansættelsestests. Slut dig til en lang række uddannelsesinstitutioner, der er forpligtet til at se deres studerende få succes ved at deltage i JobTestPrep, en udbyder af forberedelse til ansættelsestests, der har hjulpet over 500.000 ansøgere med at klare deres tests og skille sig ud som premierekandidater til jobbet.

Hjælp Dine Studerende i Gang med Vores PrepPacks™

Uanset om du arbejder som karriererådgiver, eller forstår vigtigheden af forberedelse til egnethedstests, kan JobTestPrep hjælpe. Vi tilbyder PrepPacks™ til psykometriske eksamener, egnethedsprøver til logiske og kognitive færdigheder, sammen med tests for embedsmænd til de mest efterspurgte statslige jobs.

De fleste nyuddannede med mere end en 4-årig videregående uddannelse vågner op dagen efter eksamen med en klar vision om, hviket job de ønsker, men med absolut ingen ide om, hvordan de får det. De bruger ekstra uger, endda måneder, i en jobproces, der kunne være afsluttet tidligere, hvis de havde kendskab til de ressourcer, der er til rådighed for at sikre den type job, de ønsker.

Vi ønsker at hjælpe dine studerende med at være klar til at erobre arbejdslivet fra det øjeblik, de dedikerer sig til at blive en del af det.

    1. Vi kan forsyne dig med følgende for at få det til at ske:
    2. Stærkt subsidierede øvematerialer baseret på dine behov.
    3. Rabatkuponkoder og særlige tilbud til dine studerende.
    4. Partnerskaber og samarbejde for arrangementer og lektionsplaner.
    5. Kvalitetsindhold og forklaringer til guider eller websider.