Placer dine jobkandidater i en bedre position for at skille sig ud og blive ansat

Som personalekonsulent ved du, at mange af dine kandidater konkurrerer om ét job mod hundredvis af ansøgere. De fleste af disse ansøgere er akkurat lige så kvalificerede som din kandidat, og mange af dem ser bedre ud på papir. Hvordan kan du få din ansøger til at skille sig ud? Forbered din kandidat til enhver test, virksomheden beder om. At score højt på en ansættelsestest er en ideel måde at skille sig ud blandt et hav af ansøgere.

Skal du tage en test i morgen? Forbedr din score på blot få timer med denne PrepPack™.

Om JobTestPrep

JobTestPrep har samarbejdet med rekrutteringskonsulenter i årevis. Vi har hjulpet over 500.000 mennesker til at forberede deres psykometriske test. Da denne del af ansættelsesprocessen bliver mere og mere allestedsnærværende, kan vores PrepPacks™ og relaterede services tilføre værdi til din virksomhed på adskellige måder.

Fordele ved at være partner med JobTestPrep

Vi kan give dig onlineadgang til vores testsystem, så dine kandidater kan forberede sig til testen. Dette sikrer, at dine kandidater aldrig møder op til en evalueringsdag med skyklapper på og altid er blandt ansøgere på højeste niveau ved ethvert interview. Du kan tilbyde vores services med rabat. Du kan tilbyde disse services som et supplement til det, du allerede tilbyder dine klienter. Du kan også blive en affilieret. Når en ansøger modtager en invitation til en test for et job, kan du sende dem et link til testen gennem os og modtage en provision i processen.

Når først din ansøger forbereder sig tilstrækkeligt, vil han eller hun score højere ved testen end oprindeligt forventet, hvilket øger chancerne for at få jobbet, og du modtager endnu en generøs provision.

Vi tilbyder dig kuponkoder, så du kan fortælle dine kandidater, at fordi de arbejder gennem dig, har de ret til at få rabat på deres PrepPack™.

Interesseret? Kontakt os.