Forbered dig på Saville egnethedsprøver med JobTestPrep - JobTestPrep

Saville egnethedsprøver

Saville Consulting er en førende udbyder af værktøjer til kandidatvurdering. De tests som Saville Consulting udvikler anvendes af førende arbejdsgivere, inklusiv EY Ernst & Young, Nestle, Land Rover og Jaguar. Savilles serier af tests varierer alt efter jobniveau og branche.

  • Executive egnethedsprøver  henvender sig til managere, ledere og fagfolk.
  • Analytiske egnethedsprøver  henvender sig til managere, ledere og fagfolk.
  • Forståelses egnethedsprøver  henvender sig til service lærlinge, operationelt, kommercielt, kunde og administrativt personale.
  • Arbejds egnethedsprøver  henvender sig til kandidater, elever, teamledere og vejledere.

Mens de fleste af de egnethedsprøver, som Saville udvikler, ligner dem, der udvikles af SHL og andre vurderingsfirmaer, så er der visse forskelle. Disse forskelle er tydelige enten I testenes indhold (forskellige spørgsmålstyper) eller I formatet (tidsrammer, antal spørgsmål). Under hensyntagen til disse forskelle har JobTestPrep har skræddersyet sine øvelsespakker med disse forskelle i mente, for at simulere de nøjagtige tests, som Saville anvender.

Forbered Dig på Saville Testen med JobTestPrep

Hvis du er på udkig efter professionel forberedelse til Saville tests, er vores online øvelsespakker et perfekt match. JobTestPrep tilbyder prøvetests i fuld længde, der simulerer Savilles faktiske vurderinger. Vores system giver dig mulighed for at tage disse tests på tid eller trin for trin, så du forstår begreberne bag hvert emne, der er dækket af din test. Scoreoversigter, detaljerede svarforklaringer og tips er også inkluderet i vores øvelsespakker. Denne guidede øvelse er designet til at forbedre din ydeevne på den faktiske test

En Komplet Gennemgang af Saville Tests

Saville har to vigtige testformater:

  • Single Aptitude Tests - Dette er en lang version af Savilles tests (mere end 30 minutter), der enten leveres online eller i udprintet format.
  • Swift Aptitude Tests - Dette er en kort, populær version af Savilles tests (mindre end 30 minutter), der er designet udelukkende til brug uden supervision i et online format.

Både Swift og Single Aptitude Tests dækker det samme udvalg af kvalifikationer og emner, samt deler spørgsmål med varierende sværhedsgrader. Swift Aptitude Test er blot et hurtigt indledende valgværktøj, imens Single Aptitude Tests er længere og normalt anvendes på vurderingscentre.
Saville test er skræddersyet efter evne og position. Både Swift Aptitude Test og Single Aptitude Test er opdelt i forskellige typer i henhold til målkandidater og evner.

Nedenfor er et overblik over Saville Swift Tests som tilbydes til arbejdsgivere:

 

Analyse

Executive

Forståelse

Lærling

Teknisk

Numerisk

6 min

6 min

4 min

4 min

-

Verbal

6 min

6 min

4 min

4 min

-

Diagramform

6 min

-

-

4 min

4 min

Abstrakt

-

6 min

-

-

-

Fejl kontrol

-

-

1.5 min

1.5 min

-

Mekanisk

-

-

-

3 min

3 min

Rumlig

-

-

-

3 min

3 min

Numerisk + Verbal

24 min

24 min

-

-

-

De Mest Populære Egnethedstests - Numerisk & Verbal Analyse

Naturligvis er de to mest populære tests verbale og numeriske færdigheder. Saville giver muligvis disse tests forskellige navne, såsom analyse eller forståelse, men de er stadig derivater af klassiske verbale og numeriske ræsonnementstests, der kun adskiller sig i forhold til sværhedsniveau.

Verbal e Færdigheder

Numeriske Færdigheder

Forståelse af Ords Betydning

Forståelse af Tabeller

Forstå Tekst

Forstå Grafer

Drage Verbale Konklusioner

Drage Numeriske Konklusioner

Evaluering af Skriftlige Materialer

Evaluering af Mængder

Sammenligning af Argumenter

Sammenligning af Data

Hvorfor skal jeg forberede mig på en Saville-test?

JobTestPreps forberedelsespakker er skræddersyede til indgangspositioner, kandidater, ledere, seniorledere, bestyrere og direktører. De inkluderer opdateret øvelsesmateriale, som minder om Saville’s egnethedstests. Vi tilbyder studieguides, videotutorials, tips, spørgsmål og detaljerede forklaringer, som kan guide din succes. Vær sikker på at du yder bedre end konkurrenterne og gør alt hvad der står i din magt for at få jobbet du vil have.

hurtige resultater

Slå konkurrenterne og land drømmejobbet!

Vores forpakker er blevet vist for at forbedre chancerne for succes på testdagen med 139%!


Testvirksomhederne og andre brands, der er nævnt på denne side, ejes af de respektive varemærkeindehavere. Ingen af varemærkeindehaverne er tilknyttet JobTestPrep eller dette websted. JobTestPrep tilbyder træningsmaterialer til egnethedsprøver. Alle forberedelsesmaterialer leveres på engelsk.

None of the trademark holders are affiliated with JobTestPrep or this website.