Testudbydere - Træningstests, spørgsmål og svar

Velvidende at arbejdsgivere bruger forskellige testudbyderes tjenester, skræddersyr JobTestPrep dets træningstests til at følge stile, formater og sværhedsgrader af verdens førende vurderingsvirksomheder. Få adgang til træningstests på tid, scoreoversigter, studieguides og meget mere.

Alle tests

Egnethedsprøverhttps://youtu.be/mBeDXtQKU70?si=3QeMX6ayyEJE8cfl

Saville Consulting for eksempel en førende udbyder af værktøjer til kandidatvurdering. De tests som Saville Consulting udvikler bruges af arbejdsgivere, og deres testtjenester varierer efter jobniveau og industri.

Analytisk egnethedsprøve

Den analytiske egnethedsprøve er designet til at vurdere ansøgeres færdigheder og evner under rekrutteringsprocessen. Testen indeholder verbale, numeriske og skematiske færdighedsspørgsmål.

Forståelse egnethedsprøve

Egnethedstesten til forståelse målrettes mod tjenestepraktikanter, samt drift, kommercielt, kunde og administrativt personale. Disse tests gennemføres uden opsyn og sendes normalvist til kandidater, som en del af den indledende ansøgningsproces. Dette testbatteri inkluderer verbal forståelse, numerisk forståelse og undertests vedrørende fejlkontrol.

Assessio egnethedsprøver

Assessio udbyder vurderingsværktøjer, primært til nordiske lande, men også til lande i hele verden. De byder på tre primære vurderinger på deres platform:

  • Mint, et screeningværktøj, som måler integritet og forudser kontraproduktiv arbejdsadfærd
  • MAP, en ‘Big five’ personlighedsvurdering, som forudsiger arbejdsadfærd
  • Matrigma, et screeningværktøj, som måler General Mental Ability (GMA) og forudsiger arbejdsydelse

None of the trademark holders are affiliated with JobTestPrep or this website.