Forbered dig på personlighedstest med os før ansættelse - JobTestPrep - JobTestPrep

Personlighedstest

 

Selv om du teknisk set ikke kan studere dig til en personlighedstest, så kan du få de ønskede resultater ved at forberede dig på forhånd. Når du tager en personlighedstest før ansættelsen, hvilket er obligatorisk for mange senior- og ledende stillinger, placeres du foran en computerskærm og oversvømmes derefter med alle mulige typer spørgsmål, der tilsyneladende ikke har noget at gøre med det job, som du har søgt.

Det får dig til at undre dig over, hvordan disse urelaterede spørgsmål gør det muligt for rekrutteringskon-sulenter at drage konklusioner om, hvorvidt du er egnet til jobbet eller ej.

Hvis du tilgår testen med modstand, kynisme, vrede eller frygt, så minimerer du dine chancer for succes. Faktisk er personlighedstesten et meget mere ansættelsesvenligt værktøj end mange andre, såsom jobsamtalen. Det er velkendt, at intervieweren ved jobsamtalen f.eks. kan være forudindtaget, mens personlighedstestene er fuldt computerbaserede, og dine resultater ligger 100% i egne hænder.

Enhver form for vurdering er en stressende oplevelse. Et sådant stress sætter sit mærke på ens præstation, og enhver indsats bør sættes ind for at minimere virkningen. Det vil reducere stressniveauet under testen, hvis du har forberedt dig på forhånd, og det vil give dig mulighed for at tage testen på en måde, der bedst afspejler din personlighed.

hurtige resultater

At bestå testen burde ikke være en umulig mission

Vores forpakker er blevet vist for at forbedre chancerne for succes på testdagen med 139%!

Forbered dig på personlighedstests

Maksimer dine chancer for at få jobbet med JobTestPreps' omfattende personlighedsforberedelse: vores “øv dig på personlighedstest”; der er en detaljeret studievejledning, der forklarer, hvordan du besvarer hvert spørgsmål og "single trait practice", der giver dig mulighed for at forstå hvert enkelt personlighedstræk og genkende og justere det i de rigtige personlighedstest og i jobsamtalen.

Tests

Vores øv dig på personlighedstests består af fire afsnit. De fire afsnit af testen indeholder forskellige typer af spørgsmål:

 • Sandt/Falsk
 • Enig/Uenig/Ingen af delene
 • Likert skala (1 til 5, 1 til 7)
 • En udtalelse efterfulgt af Mindst/Mest

Der er i alt 219 spørgsmål. Både testformatet og skalaerne på vores øvelsestest ligner de mest almindelige personlighedsprøver på markedet.

Studievejledning til personlighedsvurderingstest

Vores studievejledning til personlighedstest vil forklare mere detaljeret, hvilke personlighedstest der findes og vil hjælpe dig med at forberede dig til enhver personlighedstest, samtidig med at den forsyner dig med tips og information om, hvordan du klarer sig godt i dem. Den vil også lære dig, hvordan du læser instruktioner og hvordan du kan håndtere stresset i forbindelse med at tage en personligheds-test, samt vise dig, hvilken type formater personlighedstests findes i.

Vi tilbyder endvidere den ideelle guide til personlighedstest, hvor du kan vælge mellem en række jobtyper. Dette vil sætte dig i stand til at sammenligne dine testresultater med den ideelle jobpersonlighed, for at hjælpe dig med at få en bedre forståelse af den type person, som et bestemt erhverv er interesseret i.

Derudover tilbyder vi også en unik komplementær studievejledning, der er professionsspecifik, hvilket betyder at hvis du søger et bestemt job, så kan guiden hjælpe dig med at forstå, hvilke karaktertræk der er vigtige for den position. Vi tilbyder guides til følgende erhverv; Ledelse, administration, kandidatstuderende, supervision, kundeservice, salg, tekniske erhverv, IT, retshåndhævelse og andre.

"Single trait practice"

Med vores "Single Trait Practice" kan du arbejde på hver egenskab uafhængigt i dit eget tempo og øve dig på hvert karaktertræk, så du kan optimere dit svar i overensstemmelse med den virkelige test.
At øve dig til en personlighedstest vil hjælpe dig med at lære mere om dig selv og dine egenskaber. Desuden vil forberedelsen reducere dit stres forud for testdagen.

Slå konkurrenterne. Land drømmejobbet.

Bør jeg vælge "Særdeles Enig/Uenig" eller "Enig/Særdeles Uenig"?

Der findes forskellige typer af spørgsmål på personlighedsvurderings-tests. Når du får en erklæring med ekstreme udsagn som "altid" og "aldrig", bør du besvare dem med mindre ekstreme svar som "enig" og ikke "særdeles enig". Der er dog tidspunkter under en personlighedstest, hvor du bør vælge "særdeles enig" eller "særdeles uenig”.

Du bør vælge "særdeles enig", når følgende typer spørgsmål bliver stillet:

 • De fleste mennesker er ærlige af natur.
 • De fleste mennesker er til at stole på.
 • Meget få mennesker stjæler på deres job.
 • Jeg kan ikke huske sidste gang, jeg mistede besindelsen på arbejde.
 • Jeg bekymrer mig sjældent om, hvor godt jeg klarer mig på mit job.


Du bør vælge "særdeles uenig", når følgende typer spørgsmål bliver stillet:

 • Det er menneskets natur at stjæle fra andre.
 • De fleste mennesker er ikke til at stole på.
 • Nogle gange irriterer mine kolleger mig.
 • Jeg er nogle gange bekymret for at miste mit job på grund af kontorpolitik.
 • Nogle gange føler jeg mig ikke i stand til at håndtere alle mine arbejdsopgaver.


Den korrekte tilgang til besvarelse af personlighedstest

personlighedsvurderingstest

Er der rigtige eller forkerte svar på personlighedstest?

De, der administrerer personlighedsvurderingstests, hævder, at der ikke findes "rigtige" eller "forkerte" svar og henviser ofte til personlighedstest som "personligheds-spørgeskemaer" i stedet for "tests". Dette er ikke sandt. En personlighedsvurdering fungerer som et redskab til at finde den person, som opfylder kriterierne for en bestemt stilling.

Derfor er der rigtige og forkerte svar i forbindelse med bestemte jobs. At forberede dig til personlighedstesten på forhånd giver dig mulighed for at blive godt kendt med de typer spørgsmål, der stilles og hvad de optimale svar er.

Hvordan består jeg en personlighedstest?

Når du tager en personlighedstest, går administratorerne ud fra, at du ikke har nogen baggrundsoplysninger om den, og at du derfor vil give helt ærlige svar. Men ved at øve dig med simulerede personligheds-vurderinger inden den egentlige test gør det muligt for dig at optimere dine svar aktivt for den ønskede stilling. Dette vil utvivlsomt have en positiv effekt på din kandidatur.

Vores Personlighedstest PrepPack™ er specielt designet til at hjælpe dig med at forberede dig. Følg disse tips til personlighedstest for at få succes:

 1. Læs teorivejledningen for vigtige retningslinjer for, hvordan du tager testen.
 2. Tag den fulde test; Det tager omkring 25 minutter, så sørg for at du forbereder dig først.
 3. Læs den personlige rapport bestående af 50 personlighedstræk.
 4. Forbered dig på din næste øvelsessession med vores Professionelle Guide.
 5. Tag testen igen med fokus på de spørgsmål, du skal forbedre.

Succes i testen behøver ikke at være umulig!

Vores omfattende PrepPack ™ øger dine chancer med 73%!


Testvirksomhederne og andre brands, der er nævnt på denne side, ejes af de respektive varemærkeindehavere. Ingen af varemærkeindehaverne er tilknyttet JobTestPrep eller dette websted. JobTestPrep tilbyder træningsmaterialer til egnethedsprøver. Alle forberedelsesmaterialer leveres på engelsk.

 

 

None of the trademark holders are affiliated with JobTestPrep or this website.