Øv dig før Hogan præ-ansættelsesvurderingstest - JobTestPrep - JobTestPrep

Hogan Assessment Test


Hogan vurderinger gør det muligt for din arbejdsgiver at vurdere din personlighed i arbejdsmiljøet. De følgende vurderinger estimerer din potentielle ydeevne baseret på dine styrker, svagheder, værdier og problemløsningskompetencer. Derudover måler disse vurderinger dine personlighedskarakteristika, risiko for karriereafsporing, kerneværdier og kognitive stil. Hogan tests omfatter HPI, HDS, MVPI, HBRI og Judgment tests.

Hogan Assessments

Hogan vurderingstest er naturligt relaterede, da de hver især måler et forskelligt aspekt af ens personlighed.

 

I øjeblikket findes der fem vurderinger:

HPI

Hogan Personality Inventory vurdering måler din hverdags-personlighed, også kendt som den lyse side. Den vurderer, hvordan du forholder dig til andre. Arbejdsgivere vil bruge denne vurdering til at bestemme, hvor godt du arbejder sammen med andre, uanset om du leder eller følger, og hvorvidt du er succesfuld som leder og som følger. JobTestPrep tilbyder praktiske tests i HPI af høj kvalitet og i Hogan-stil.

HDS

Hogan Development Survey evaluerer din personlighed i stress-perioder, også kendt som den mørke side af personligheden. Den vurderer, hvordan du håndterer relationer og problemer i krisetider. Arbejdsgivere bruger denne vurdering til at sikre, at du ikke er en risiko for deres virksomhed. JobTestPrep tilbyder praktiske test i HDS i Hogan-stil.

MVPI

Hogan Motives, Values, Preferences Inventory vurderer motiverne bag dine personlighedstræk. Den vurderer dine værdier, kernemål, drive og interesser, så arbejdsgiverne kan lære, hvad der motiverer dig og i hvilket job, position og miljø du vil være mest succesrig.

HBRI

Hogan Business Reasoning Inventory vurderer kognitive evner og færdigheder. Den vurderer din evne til at evaluere data, løse problemer og træffe beslutninger. Arbejdsgiverne bruger denne vurdering til at evaluere din stil i forbindelse med problemløsning. Testudviklere hos JobTestPrep arbejder utrætteligt på en PrepPack™ for HBRI.

Judgment

Hogan Judgment assessment vurderer din tilgang til beslutnings-tagning, reaktion efter beslutningstagning og din respons på negativ feedback. Den måler også mundtlig og numerisk ræsonnement. Arbejdsgiverne bruger denne vurdering til at evaluere din evne til at lære, tilpasse dig og træffe beslutninger.

Sammen udgør disse vurderinger en omfattende skitse af din fulde personlighed.

Gå ikke glip af chancen. Begynd at øve i dag.

Hogan Reports

Hogan Reports, bliver ofte omtalt som Hogan Products (selv af Hogan-virksomheden), forsyner arbejdsgivere med nyttige værktøjer og ressourcer, der gør ansættelsesprocessen nemmere. I øjeblikket har Hogan fem rapporter: Hogan Select, Hogan Develop, Hogan Lead, Hogan SafeSystem og Hogan Team.

Hogan Select: Dette produkt hjælper arbejdsgiverne med at træffe informerede ansættelsesbeslutninger. Det hjælper arbejdsgiverne med at forstå en potentiel medarbejders arbejdsstil, drive, motivation og adfærd. At kunne se og måle disse kvaliteter på forhånd sparer arbejdsgivere tid og penge.

Hogan Develop: Dette produkt hjælper med at identificere vigtige talenter, som medarbejderne måske ikke kan demonstrere i løbet af en almindelig jobsamtale. Det giver arbejdsgiverne en chance for at se mere end et CV, samt give medarbejderne en chance for at vurdere deres styrker og svagheder.

Hogan Lead: Dette produkt hjælper arbejdsgivere med at finde ledere blandt kandidater. At kunne finde stærke ledere i et hav af potentielle medarbejdere og CV'er sparer arbejdsgivere tid og penge, og det giver også kommende medarbejdere en chance for at demonstrere deres ledelsesmæssige evner.

Hogan SafeSystem: Dette produkt hjælper med at forbedre sikkerheden på arbejds-pladsen. Ansættelse af medarbejdere, der prioriterer sikkerhed (uanset om det er sikkerhed på arbejdspladsen eller virksomhedens overordnede sikkerhed) vil hjælpe med at sikre virksomheden en lang levetid.

Hogan Team: Dette produkt hjælper arbejdsgiverne med at håndtere deres medarbejdere og team bedre. Ved at forstå hver persons styrke og svagheder kan arbejdsgivere og virksomheder skabe specialiserede team til at generere den bedste version af deres produkter.
Ved at levere disse servicer hjælper Hogan arbejdsgiverne med at gennemgå potentielle kandidater. Ved at levere øvelsestests, testoplysninger og eksempler hjælper JobTestPrep kommende medarbejdere med at sikre jobbet.

Sådan Består Du Hogan Assessment

JobTestPreps Hogan Personality Practice Test Pack giver dig mulighed for at blive bekendt med formatet af personlighedstest som Hogan HPI og HDS, og hjælper dig med at formulere dine svar for at portrættere dig selv positivt gennem hele testen. Vores øvelsespakke for HBRI er under udførelse.

Når du er forberedt, er Hogan Assessment-testene nemmere.

At forstå elementer af Hogan Assessments på forhånd giver dig mulighed for at få feedback om, hvordan du skildrer dig selv gennem disse svar. Din fortrolighed med testelementer bygger også selvtillid, når du tager testen, hvilket resulterer i dine bedst mulige testresultater.

At bestå testen burde ikke være en umulig mission

Vores forpakker er blevet vist for at forbedre chancerne for succes på testdagen med 139%!


Testvirksomhederne og andre brands, der er nævnt på denne side, ejes af de respektive varemærkeindehavere. Ingen af varemærkeindehaverne er tilknyttet JobTestPrep eller dette websted. JobTestPrep tilbyder træningsmaterialer til egnethedsprøver. Alle forberedelsesmaterialer leveres på engelsk.

 

None of the trademark holders are affiliated with JobTestPrep or this website.